Ovnforviklinger

Ja, så fikk jeg endelig beskjed om at den nye keramikkovnen min skulle komme til Scan Form. Jeg reiste ned dit, utafor Tønsberg,  for  hente den, og var veldig glad for at det  løste seg etter over 2 mnd, masing og mye  venting . Men akk, det viste seg at ovnen hadde hatt en skikkelig krasj, mange steiner hadde sprekker, og noen biter var falt ut. Så den ovnen ville jeg sjølsagt ikke ha. Den måtte de returnere. SF var helt enige i det. Men fraktselskapet hadde ikke sagt noenting om at ovnen var ødelagt, enda pallen den sto på var knust og mangla  ene «beinet» på langsida. Det er jo ganske provoserende.

Skikkelig irriterende, men ingenting å gjøre med. Uansett så hadde det gått så lang tid at jeg ikke hadde rukket å brenne noe før ferien likevel.  Nå får jeg  i stedet  ovnen  levert hjem til meg i august…. Jeg håper virkelig at det blir uten plett og lyte denne gangen.

 

Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s