Artige animasjonsfilmer vi har laget på keramikken på kulturskolen

I år har vi hatt filmfestival, Filmadeus, på Elverum kulturskole. Jeg er keramikklærer der, og vi har jobba mye med dette prosjektet. Lærerikt og artig!

Her ser du filmen Prinsessa og utfordringene, som vi laget i samarbeid med  andre på Visuell kunst, tegnegruppa. Elevene lagde sjøl manus og dreiebok under kyndig ledelse av Ida Westvang. Denne filmen ble laget i fjor vår, men lydsatt og gjort ferdig i vår.

Vi lagde også keramikkfigurene til følgende musikkvideo. Alle elevene lagde sine serier med figurer i ti størrelser, så de greit kunne animeres av animasjonsgruppa. Bare noen få av firurseriene ble brukt her, men alle fikk være med på prosessen. Artig resultat.

Vi lagde også filmprisen Stella, keramikkgruppas design under ledelse av meg. Det ble 16 like statuetter til slutt. Masse jobb, men det var stas at de ble delt ut på premierene i kinoen ( to premierer og fire skoleforestillinger). Elevene gikk på rød løper inn til hovedpremiera.

  Filmprisen Stella: underveis..til tørk og ferdig

 

Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s