Nye fliser på kjøkkenet

Endelig har jeg fått laget og satt opp alle flisene på kjøkkenet vårt! Det var deilig å få gjort det, etter lang vegring, og spennende. Det er litt av ei utfordring og masse jobb å få laget og tilpassa alt så det passer fordi det kryper så mye i tørk og brenninger. Nå har vi noe helt unikt, og vi ble veldig fornøyde!

Over komfyren har jeg laget et bilde av favorittstranda og campingplassen vår i Lofoten, Fredvang, ytterst mot havet på Flakstadøya. Herlig område med flere gedigne strender rett ved teltåpningen.

Bak oppvaskkummen er flisene satt på skrå, slik at vatnet kan renne ned i kummen. Veldig smart.

For oss som bor i skogen er det veldig eksotisk  å sovne til lyden av bølgeslag. Havåpningen er egentlig videre, jeg måtte bruke litt kunstnerisk frihet for å få det passe i bredden. Men minnene er koselige å ha når en lager mat.Kattekroker til grytekluter og forkle. Sjøsprøyt  Ønsker du å ha noen spesielle fliser på kjøkken eller bad, kan jeg lage det. Men jeg orker nok ikke å lage alle flisene til andre, trur jeg.

Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s