Velkommen til utstillinga Utspring I Galleri elgen påTynset 25.mai.

NY_ UTSPRING i Galleri Elgen  25 mai A4

 

 

 

 

 

 

 

Til denne utstillinga har jeg blant annet laget  den humoristiske installasjonen Utspring, der  Utspringdamene har klatret opp en stige til toppen og tatt sitt utspring. De er nå i fritt svev. Utstillinga er ei jubileumsutstilling for Brukshåndverkerne i Hedmark, og Utspringdamene symboliserer sjølsagt oss som i løpet av disse åra har jobbet oss oppover til toppen, og at vi nå har tatt en ekstra god sats og kastet oss ut med ny inspirasjon.

Ellers jobber jeg for tida mye med å legge kvit porselen grovt utapå steingodsleira for struktur. Jeg liker overflata og fargeforskjellene mellom den eggeskallfarga steingodsleira og den kvite porselensleira. Jeg på svart glasur som så vaskes av  så det ligger igjen i groper og langs kantene. Dette framhever strukturen.

Jeg har jo også med elgsmykker og hestesmykker.

Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s