Velkommen til Røros og Tufta Torg!

22. juli – 3. august finner du meg og min keramikk på Røros. Som de siste åra tilbringer jeg et par uker på Røros i denne boden. Jeg har tatt med meg nesten alt jeg hadde i verkstedet, så utvalget er bra. Været er også strålende om dagen, så jeg ønsker meg masse besøk. Boden er åpen kl. 10 – 17, noen ganger litt lenger om det er folk i gata.

Tufta Torg ligger i tverrgata mellom Domus og Kjerkgata, så det er lett å finne. Denne uka er det keramikk, løvsagarbeid, sølv og steinsmykker, kniver, neverarbeid, tekstil og kvilteutstyr, keramikk hos meg og i smia og bakstebu med godsaker. Vi har sitteplasser ute der du kan slappe av.

IMAG1341IMAG1343 P1010624

Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s